Penktadienį pirmajame pusfinalyje beveik visas rungtynes pirmavusi Tenerifės „Lenovo“ įveikė Holono „Hapoel“ 78:71 (20:13, 22:20, 17:18, 19:20).

Pavyzdį nugalėtojų komandai rodė įžaidėjas iš Brazilijos Marcelinho Huertasas. 38-erių veteranas pelnė 17 taškų, išdalino 9 rezultatyvius perdavimus ir buvo naudingiausias ekipos gretose.

14 taškų bei 7 atkovotus kamuolius pridėjo vidurio puolėjas iš Gruzijos Giorgis Šermadinis, 9 taškus ir 9 atkovotus kamuolius – Franas Guerra.

Izraelio klubo neišgelbėjo 22 Joe Raglando taškai.

Primename, kad Txuso Vidorretos auklėtiniai antrame etape du kartus pranoko Vilniaus „Rytą“. Tenerifės klubas 2017 metais laimėjo inauguracinį Čempionų lygos turnyrą, o 2019-aisiais vėl žaidė finale.

Antrajame pusfinalyje Manresos „Baxi“ 63:55 (20:17, 15:18, 20:14, 8:6) sulaikė Liudvigsburgo „Riesen“.

Ispanijos ekipai 15 taškų pelnė Yankuba Sima, 13 pridėjo Chima Moneke, sugriebęs tiek pat atšokusių kamuolių.

Vokiečių klube išsiskyrė Justinas Simonas (18 tšk.), vienintelis sukrapštęs dviženklį taškų skaičių.

Tokia pusfinalių baigtis reiškia, jog Ispanijos komanda Čempionų lygoje triumfuos trečią kartą paeiliui ir jau ketvirtą sykį per šešis sezonus nuo turnyro debiuto.

Dvejus pastaruosius metus laurais puošėsi Burgoso „San Pablo“.

Galutiniai šio sezono taškai Bilbao bus sudėlioti sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją