„Manau, kad žaidėjai supranta situaciją ir tai, ko reikia šiose rungtynėse. Grįžtame prie to paties – detalių. Nieko negalima atiduoti lengvai. Tikiu, kad komanda, kuri nedalija lengvų dovanų ir gerai pataiko iš toli, laimės rungtynes ir seriją“, – prieš lemiamą dvikovą kalbėjo Š. Jasikevičius.

Jis teigė, kad visa koncentracija buvo skiriama psichologiniam nusiteikimui ir šviežioms žaidėjų jėgoms.

„Neabejoju, kad „Bayern“ stengsis gintis taip pat kaip ir paskutinėje dvikovoje. Mums bus svarbu pataikyti iš toli. Tai savaime suprantama. Raktu į pergale bus ir tai, kad prasižengtume laiku ir vietoje, ko mes nedarėme prieš tai“, – kalbėjo „Barcos“ strategas.

Katalonų ekipos lyderis Nikola Mirotičius pabrėžė, kad mato didelę savo komandos draugų motyvaciją: „Mes vis dar pasitikime savo jėgomis. Esame ir būsime ten, kur norime būti. Dėl to teks pakentėti, bet esame per vieną žingsnį nuo finalo ketverto.

Kviečiu fanus atvykti į „Palau“ areną ir pabūti mums vienu papildomu žaidėju. Turime pasitikėti ir kovoti iš visų jėgų visas 40 minučių. Negalime sau leisti duobių, kokias turėjome. Turime eiti į aikštę ir nuo pat rungtynių pradžios kontroliuoti įvykius aikštėje.“

Prieš antradienį vyksiančią lemiamą Eurolygos ketvirtfinalio serijos dvikovą Barselonoje, V. Lučičius pabrėžė, kad A. Trinchieri ir Š. Jasikevičius yra tarp geriausių strategų Senajame žemyne.

„Abu nori būti lyderiais ir yra apsėsti krepšinio iki smulkmenų, – kalbėjo serbas savo šalies žiniasklaidai. – Nedirbau kartu su Šaru asmeniškai, tačiau kalbėjau su žaidėjais, kuriuos lietuvis treniravo. Pakankamai sužinojau, kad galėčiau rasti daug panašumų tarp jo ir Andrea.“

„Bayern“ baigė reguliarųjį sezoną 8-oje vietoje ir dėl kelialapio į finalo ketvertą serijoje iki trijų pergalių susigrūmė su „Barcelona“. Bavarai du kartus lygino serijos rezultatą ir antradienį žūtbūtinėje dvikovoje Katalonijos sostinėje galutinai išsiaiškins nugalėtoją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją