„Barcelona“ tapo reguliariojo sezono nugalėtoja, o bavarai užėmė tik aštuntąją vietą, bet ketvirtfinalio serijoje rezultatas lygus 2:2. Komandos iškovojo po vieną pergalę savo ir svečių arenose.

Blankokai pirmajame atkrintamųjų varžybų etape rungtyniauja „Barcelona“ įžaidėjas Rokas Jokubaitis. Jis vidutiniškai pelno 3,8 taško, atlieka 2,2 rezultatyvaus perdavimo, renka 3,5 naudingumo balo, bet jaunąjį įžaidėją viešai užstojo Š.Jasikevičius.

Poros laimėtojas finalo ketverto pusfinalyje susitiks su Madrido „Real“ krepšininkais. Pastarieji ketvirtfinalio serijoje 3:0 pranoko Tel Avivo „Maccabi“ klubą. „Barcelona“ ir „Bayern“ rungtynių transliacija gegužės 3-iąją prasidės 20.45 val. per „TV3 Sport“ kanalą ir naujos kartos televiziją „Go3“.

Kitas lemiamas serijos mūšis vyks ir Pirėjuje, kur trečiadienį vietos „Olympiacos“ prims Eurolygos debiutantą „Monaco“ su Donatu Motiejūnu. Šioje akistatoje irgi rezultatas lygus 2:2. Ekipos po vieną kartą laimėjo savo ir varžovo aikštėse. Reguliariajame sezone „Olympiacos“ buvo antras, o „Monaco“ septintas.

Vidurio puolėjas iš Lietuvos atkrintamosiose varžybose pelno po 5 taškus, sugriebia 2,8 kamuolio. Jo sąskaitoje – 4 naudingumo balai. Atkrintamosiose D. Motiejūnas prametė visus 4 tritaškius.

Dvikovą Graikijoje laimėsianti ekipa pusfinalyje aiškinsis santykius su Stambulo „Anadolu Efes“. Turkijos milžinas pirmajame atkrintamųjų varžybų etape 3:1 privertė pasiduoti Milano „Armani“, kuri reguliariajam sezone užėmė trečiąją vietą.

„Olympiacos“ ir „Monaco“ rungtynių transliacija gegužės 4 dieną per „TV3 Sport“ ir „Go3“ – 21.15 val. Arenoje šią dvikovą ketina stebėti ir NBA superžvaigždė, „Monaco“ lyderio Mike‘o Jameso bičiulis Kevinas Durantas. Jis gyvai stebėjo ir ketvirtąją serijos dvikovą Monake.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją