Prieš antradienį vyksiančią lemiamą Eurolygos ketvirtfinalio serijos dvikovą Barselonoje, V. Lučičius pabrėžė, kad A. Trinchieri ir Š. Jasikevičius yra tarp geriausių strategų Senajame žemyne.

„Abu nori būti lyderiais ir yra apsėsti krepšinio iki smulkmenų, – kalbėjo serbas savo šalies žiniasklaidai. – Nedirbau kartu su Šaru asmeniškai, tačiau kalbėjau su žaidėjais, kuriuos lietuvis treniravo. Pakankamai sužinojau, kad galėčiau rasti daug panašumų tarp jo ir Andrea.“

„Bayern“ baigė reguliarųjį sezoną 8-oje vietoje ir dėl kelialapio į finalo ketvertą serijoje iki trijų pergalių susigrūmė su „Barcelona“. Bavarai du kartus lygino serijos rezultatą ir antradienį žūtbūtinėje dvikovoje Katalonijos sostinėje galutinai išsiaiškins nugalėtoją.

„Nebuvo lengva sužaisti geras rungtynes praėjus vos dviem dienoms po pralaimėjimo, ypač dar ir dėl to, kad vylėmės laimėti trečiąsias serijos rungtynes“, – pasakojo V. Lučičius.

Praėjusiais metais penktose ketvirtfinalio serijos rungtynėse su Milano „Armani“ V. Lučičius pelnė 8 taškus, atkovojo 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, bet „Bayern“ nerado tinkamo atsako 34 taškus pelniusiam varžovų vedliui Shavonui Shieldsui ir turėjo susitaikyti su pralaimėjimu.

„Mūsų komanda vis dar labai jauna, nepaisant sėkmės pastaraisiais sezonais. Vis dar turime pasiekti elitinių Europos klubų lygį, – kalbėjo serbų puolėjas. – Dabar turime galimybę pakovoti dėl dar vienos galimybės ir prasibrauti į finalo ketvertą.“

Barselonoje „Bayern“ turės verstis be traumuotų Corey Waldeno ir Darruno Hilliardo.

V. Lučičius šį sezoną vidutiniškai per rungtynes pelno 12,3 taško, atkovoja 4 kamuolius, atlieka 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir renka 14 naudingumo balų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją