Nugalėtojams 18 taškų pelnė Andreas Obstas , 13 – Jasonas George'as, po 12 – Joshua Obiesie ir Augustine'as Rubitas. Pagrindiniai žaidėjai gavo daugiau laiko atsikvėpti, Vladimiras Lučičius per 9 minutes surinko 5 taškus.

Vokietijos BBL lygoje „Bayern“ užima 3-ią vietą. Antroje vietoje rikiuojasi ALBA, pirmojoje – „Bonn“.


Standings provided by SofaScore LiveScore

A. Trinchieri auklėtiniai antradienį Barselonoje žais lemiamas penktąsias Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes su vietos „Barcelona“. Serijoje iki 3 pergalių lygu 2-2.

Savo ruožtu „Barcelona“ prieš lemiamą dvikovą sekmadienį Ispanijos krepšinio čempionate 84:69 nugalėjo Burgoso „San Pablo“ ekipą.

Jau anksčiau į finalo ketverto turnyrą prasibrovė Stambulo „Anadolu Efes“ ir Madrido „Real“ klubai. Čempionų titulą ginanti Stambulo „Anadolu Efes“ komanda ketvirtfinalio serijoje 3-1 įveikė Milano „Armani“, o Madrido „Real“ sausu serijos rezultatu 3-0 nugalėjo Tel Avivo „Maccabi“.

Eurolygos finalo ketverto pusfinalyje Ergino Atamano kariauna susigrums su Pirėjo „Olympiacos“ / „Monaco“ (lemiamos rungtynės trečiadienį Pirėjuje (serija 2-2), o Madrido „Real“ stos į dar vieną akistatą su „Barcelona“ / Miuncheno „Bayern“.

Finalo ketvertas Belgrade vyks gegužės 19-21 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją