„Antroje rungtynių pusėje dominavome, o svarbiausia tai, kad šiandien žaidė visi. Tie, kurie turėjo didesnį fizinį krūvį, žaidė mažiau. Jiems tai buvo tarsi gera treniruotė. Dabar jie jaučiasi geriau, esu labai patenkintas“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Antradienį katalonai namuose žais lemiamas Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes su Miuncheno „Bayern“. Šiuo metu serijos rezultatas yra 2-2, o prieš lemiamą mūšį Š. Jasikevičius sulaukė klausimo apie R. Jokubaitį, kuriam pirmieji serijos mačai nesusiklostė.

„Mes iš jo reikalaujame per daug. Jis mums padovanojo daug nuostabių pasirodymų, todėl dabar atrodo, kad pirmąsias atkrintamąsias gyvenime žaidžiantis 20-metis vaikinas turėtų būti žvaigžde žaidžiant prieš vieną geriausių Europos komandų“, – sakė treneris.

Antrajame ir trečiajame serijos su „Bayern“ mačuose liko be taškų, o jo pasirodymai įvertinti atitinkamai -3 ir -2 naudingumo balais. Ketvirtajame serijos mače lietuvis jau surinko 8 taškus ir 8 naudingumo balus, o sekmadienį ACB lygoje įžaidėjas buvo vienas komandos lyderių su 8 taškais, 8 rezultatyviais perdavimais ir 16 naudingumo balų.

„Šiandien jis jautėsi labai patogiai. Jis aikštėje priėmė labai gerus sprendimus. Rokas gerai pasirodė ir ketvirtajame kėlinyje rungtynių su „Bayern“, nors tai mums ir nepadėjo. Vis dėlto geros atkarpos yra labai svarbios tam, kad žaidėjai geriau jaustųsi kituose serijos mačuose“ – sakė Š. Jasikevičius.

Daugiau diskutuoti apie lemiamas antradienio rungtynes strategas nenorėjo, anot jo, dabar svarbiausia pailsėti: „Turime pabūti su šeimomis ir šiek tiek pasidžiaugti gyvenimu. Komanda šiandien pasirodė gerai, ji atliko savo darbą, dabar turime laiko.“

R. Jokubaitis šį sezoną Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai pelno po 7,3 taško ir atlieka po 2,9 rezultatyvaus perdavimo, o Ispanijos pirmenybėse renka po 7,4 taško ir 2,9 rezultatyvaus perdavimo.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją