N. Jokičiaus traukiamas Denverio „Nuggets“ neperžengė pirmojo NBA atkrintamųjų varžybų barjero – serijoje 1-4 nusileido „Golden State Warriors“ krepšininkams.

2020 metais „Nuggets“ buvo pasiekusi Vakarų konferencijos finalą, 2019 ir 2021 metais – Vakarų konferencijos pusfinalius.

„Nežinau, ką dar galėjome padaryti, nes nebuvome visi sveiki, – apie kelis mėnesius besitęsiančią Jamalo Murray ir Michaelo Porterio reabilitaciją po traumų užsiminė N. Jokičius. – Ar turime talentingų žaidėjų? Taip. Galime kažką nuveikti? Galbūt. Galite matyti, kad net lygoje suformuotos žvaigždžių komandos nesulaukia sėkmės.“

„Nuggets“ reguliariajame sezone Vakarų konferencijoje užėmė 6-ąją vietą. Veikiausiai su visais sveikais žaidėjais būtų galėjusi pakilti ir aukščiau.

„Turime talento, žaidėjų, turime dedamąsias dalis ir įrankius. Viena, ko reikia, kad dirbtume kartu. Tai svarbiausia. Ar tai pavyks? Niekas nežino, kol nepradeda žaisti“, – kalbėjo serbas.

Šį sezoną vidutiniškai per rungtynes 27,1 tašką pelnantis, 13,8 kamuolio atkovojantis ir 7,9 rezultatyvaus perdavimo atliekantis N. Jokičius turi sutartį su „Nuggets“ iki 2022-2023 metų sezono pabaigos. Tačiau jau dabar teisiškai gali pasirašyti maksimalų ir kartu rekordinį NBA istorijoje kontrakto pratęsimą, kurio penkerių metų vertė – 254 mln. JAV dolerių.

„Žinoma, kad norėčiau, tačiau čia ne viską sprendžiu aš. Jei pasiūlymas bus ant stalo, žinoma, kad ketinu jį pasirašyti, nes man išties patinka ši Denverio organizacija“, – teigė jis.

Serbas yra vienas iš trijų kandidatų į MVP prizą, tačiau prisipažino, kad nelabai graužtųsi, jei šio naudingiausiojo vardo ir neapgintų: „Nėra taip, kad svajočiau apie tai. Jei taip nutiks, kad laimėsiu, bus puiku, jei ne – tikrai nuo to nemirsiu.“

Kiti du kandidatai į NBA MVP prizą yra Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“) ir Joelis Embiidas (Filadelfijos „76ers“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)