Kalbėdamas apie triuškinantį pralaimėjimą Panevėžio „Lietkabeliui“ (67:85)

„Rungtynės Panevėžyje labai skaudžiai sugrąžino į realybę ir nubraukė visą, kad ir nedidelį, progresą, kurį iki tol matėme. Kas blogiausia – nebuvo tai vien apie krepšinį. Tai buvo nusiteikimas. Nusileidome varžovams jų pasiūlytu kietu žaidimu. Vietoje to, kad žengtume žingsnį į priekį ir pasitiktume iššūkį, žengėme atgal.

Tai nėra „Žalgirio“ veidas ir taip negali būti. Nors buvo suplanuota laisva diena, surinkome visą komandą jau kitą rytą ir peržiūrėjome visas rungtynes. Aptarėme ne tik taktinius dalykus, bet ir elgseną, priekaištavimą vienas kitam ir kitus dalykus, kurių mūsų komandoje negali būti“, – kalbėjo specialistas.

Tinklalaidėje G. Krapikas palietė ir Eurolygos sezono apdovanojimų temą bei apžvelgė pretendentus į kelias nominacijas.

„Norėčiau geriausiu metų treneriu išrinkti Šarūną Jasikevičių. Užtikrintai laimėtas reguliarusis sezonas. Taip, buvo keli pralaimėjimai, bet to neišvengsi. Yra ir kitų puikių komandų. Išrinkčiau jį, bet čia kalbame apie reguliarųjį sezoną. Tai yra kas kita. Toliau rinkimus reikia daryti po atkrintamųjų ir finalo ketverto. Čia jau yra kitas etapas“, – aiškino G. Krapikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)