Trečiose ketvirtfinalio rungtynėse „Anadolu Efes“ 77:65 nugalėjo be Nicolo Melli ir Malcolmo Delaney žaidusią Milano „Armani“ komandą ir serijoje iki 3 pergalių pirmauja 2-1. Ketvirtadienį Stambulo ekipa savo sirgalių akivaizdoje gali užsitikrinti bilietą į finalo ketvertą.

„Turime čempionų mentalitetą. Mes ten jau buvome. Finalo ketverte žaidėme 4 metus. Su šia komanda daug laimėjome, pasitikime vieni kitais, niekada nepanikuojame ir sužaidžiame gerą atkarpą pabaigoje, kaip visuomet.

Liko vienos rungtynės iki finalo ketverto. Varžovas – pavojingas, todėl turime susikoncentruoti, žinoma, kad dar ne viskas baigta. Ketvirtadienį turime atiduoti visas jėgas ir pamėginti užbaigti šią seriją namuose“, – kalbėjo E. Atamanas.

„Mes turėjome galimybę laimėti, bet progą iššvaistėme. Per paskutines 4 minutes nežaidėme protingai, o varžovai pasinaudojo savo žvaigžde, kad iškovotų pergalę“, – kalbėjo po dvikovos Milano ekipos strategas Ettore Messina.

„Armani“ strategas kalbėjo apie Shane'ą Larkiną, pabaigoje patraukusį komandą taikliais metimais. Iš viso „Anadolu Efes“ legionierius pelnė 16 taškų.

„Sh. Larkinas po minutės pertraukėlės grįžo į aikštę ir sužaidė kaip čempionas, nes turėjome sunkumų puldami, – gyrė savo auklėtinį E. Atamanas. – Gynyboje žaidėme gerai, tačiau prastai kovojome dėl kamuolių (24-33).

Puolime nepataikėme daug metimų, kol lemiamu momentu iniciatyvos nesiėmė Sh. Larkinas. Tai jo rungtynės, jo diena. Ši serija nėra lengva, visi labai stengiasi, taip pat ir varžovai. Tikiuosi, ketvirtadienį bus dar vienos puikios rungtynės.“

„Pirėjo „Olympiakos“ ir „Monaco“ bei „Barcelona“ ir Miuncheno „Bayern“ serijos iki trijų rezultatas yra 1-1, o triskart Tel Avivo „Maccabi“ įveikęs Madrido „Real“ – jau finalo ketverte.

Eurolygos finalo ketvertas vyks gegužės 19-21 dienomis Serbijos sostinėje Belgrade.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją