„Didžiuojuosi savo žaidėjais ir esu nepaprastai laimingas. Pasiektas finalo ketvertas reiškia įspūdingą žaidėjų darbą. Atkrintamosios varžybos yra labai svarbus momentas, komanda susikaupė ir atidavė viską, ką galėjo.

Žaidėme trejas rungtynes, tarp jų buvo ir dvikova Ispanijos čempionate. Turiu nukelti kepurę prieš savo žaidėjus. Klubas atliko milžinišką darbą“, – kalbėjo septintą kartą komandai Eurolygos finalo ketverte vadovausiantis P. Laso.

Madrido „Real“ svečiuose 87:76 įveikė Tel Avivo Maccabi“ bei seriją iki trijų pergalių laimėjo „sausai“ 3-0. Karališkas ispanų klubas – pirmoji komanda, užsitikrinusi vietą finalo ketverte, kuris vyks gegužės 19-21 dienomis Serbijos sostinėje Belgrade.

„Turime mėgautis tokiu pasiekimu. Belgrade bus keturios geriausios Europos komandos. Per paskutinius 10 metų mes į finalo ketvertą patekome 7 kartus. Tai daug pasako apie komandą. Tapome čempionais, pralaimėjime finale, buvome treti ir ketvirti. Vyksime į Belgradą, kad taptume čempionais“, – sakė P. Laso.


„Real“ strategas negailėjo gerų žodžių savo žvaigždei Sergio Lullui, kuris buvo pagrindinis pergalės kalvis Tel Avive: „Jis daug naudos atneša komandai. Žmonės dažnai žiūri, kiek jis pelno taškų, tačiau jis be 18 pelnytų taškų dar atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 3 kamuolius. Jis mums dažnai duoda ir tai, ko nesimato statistikoje. Jis puikiai prisitaiko ir suteikia komandai tai, ko reikia. Vienas malonumas treniruoti tokį žaidėją.“


„Pirėjo „Olympiakos“ ir „Monaco“ bei „Barcelona“ ir Miuncheno „Bayern“ serijos iki trijų rezultatas yra 1-1, o antradienį Milano „Armani“ įveikusi Stambulo „Anadolu Efes“ pirmauja 2-1.

Serijos rezultatai:

  • balandžio 20 d. „Real“ – „Maccabi“ 84:74
  • balandžio 22 d. „Real“ – „Maccabi“ 95:66
  • balandžio 26 d. „Maccabi“ – „Real“ 76:87
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją