Iš pradžių „Žalgiris TV“ laidų vedėjas Rytis Kazlauskas ekipos krepšininkų klausė, kuris iš žalgiriečių galėtų būti geriausiu TV laidų vedėju?

„Aš arba Marekas, mačiau jį gerai vaidinant. Galėtume vesti ir abu, tiesiog mano žmonėms reikėtų pakalbėti su jo žmonėmis, suderinti kontrakto sąlygas“, – ilgai negalvojęs rėžė Tai Websteris, kurį komandos draugai taip pat minėjo gana dažnai.

Tiesa, kiek kitokią nuomonę turėjo Marekas Blaževičius, kurio manymu TV laidų vedėjų rolę reiktų suteikti Artūrui Milakniui arba Mantui Kalniečiui.

O kuris Lietuvos čempionų krepšininkas būtų geriausias apsaugos darbuotojas? Čia laurus nuskynė itin galingu kūnu pasižymintis Joshas Nebo.

„Joshas, neabejotinai. Ar jūs matėte, kaip jis nustūmė Tylerį Cavanaugh rungtynėse?“, – juokėsi epizodą iš Lietuvos krepšinio lygos rungtynių prisiminęs T. Websteris.

Tiesa, pats amerikietis savęs šioje kategorijoje nepasirinko ir išreiškė pasitikėjimą jau minėtam A. Milakniui.

„Milas, nes su savo barzda jis turi tokią išties agresyvią išvaizdą“, – svarstė aukštaūgis, save pasirinkęs klausime apie modelius.

Pasak Kauno komandos narių – modeliais dirbti galėtų didžioji dalis jų, tačiau dažniausiai vėl skambėjo keletas pavardžių.

„Geriausias modelis? Jankis, nes Kaune jis jau yra reklaminiuose stenduose, todėl iš esmės jis jau dabar yra modelis“, – rėžė T. Cavanaugh.

Daugiau šmaikščių ir įdomių žalgiriečių atsakymų į šiuos klausimus rasite pasižiūrėję naujausią „Žalgiris TV“ vaizdo įrašą klubo YouTube paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją