Dainiaus Adomaičio auklėtiniai išvykoje 82:69 (27:11, 12:18, 18:28, 25:12) palaužė Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (9-20).

Nugalėtojus į priekį vedė puikią formą demonstruojantis Deividas Gailius, kurio sąskaitoje – 24 taškai (5/8 trit.) ir 8 atkovoti kamuoliai. Šeimininkams 13 taškų surinko Markellis Johnsonas.

Priešpaskutines reguliariojo sezono rungtynes laimėję klaipėdiečiai jau nenukris žemiau Alytaus „Dzūkijos“, o turimas tarpusavio pranašumas prieš „Šiaulius-7bet“ leidžia pagalvoti ir apie šeštąją poziciją. Tiesa, paskutiniame ture „Neptūno“ laukia sunkus Vilniaus „Ryto“ išbandymas.

Uostamiesčio klubas itin sėkmingai pradėjo rungtynes ir po spurto 10:0 pirmajame kėlinyje atsiplėšė 19:6, o antrajame kėlinyje pirmavo jau 33:16.

Po pertraukos „Pieno žvaigždės“ atsitiesė – šeiminininkai per trečiąjį kėlinį išlygino rezultatą ir prieš lemiamo ketvirčio pradžią netgi persvėrė jį savo naudai 57:54.

Svarbiausiu mačo metu spindėjo D. Gailius – veteranas ketvirtojo kėlinio viduryje pataikė du dvitaškius, pridėjo du baudų metimus ir leido svečiams atsiplėšti 75:67.

Per likusias dvi minutes „Pieno žvaigždės“ sugrįžti į kovą nebesugebėjo ir turėjo susitaikyti su pralaimėjimu, nutraukusiu keturių pergalių seriją.

„Pieno žvaigždės“: Markellis Johnsonas 13, Randy Culpepperis 12, Žygimantas Skučas ir Dmytro Skapincevas (8 atk. kam.) 11.

„Neptūnas“: Deividas Gailius 24 (8 atk. kam.), Edgaras Želionis 14 (7 atk. kam.), Žygimantas Janavičius 12 (7 rez. perd.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją