Dabar serija keliasi į Monaką: balandžio 27 d. vyks trečioji dvikova, balandžio 29-ą – ketvirta tarpusavio akistata.

Pirmą mačą 71:54 laimėjo „Olympiakos“.

Antros dvikovos pradžia nieko blogo šeimininkams nežadėjo. Atvirščiai, karštai savo sirgalių palaikoma OLY pirmame ketvirtyje turėjo dviženklę persvarą (16:6).

Antrame ketvirtyje persigrupavę svečiai atrado savo ritmą ir sparčiai mažino skirtumą.

Atkarpą net 20:0 laimėjęs „Monako“ atitrūko 35:21, o po pirmosios mačo pusės pirmavo 40:28.

Trečią ketvirtį taškais pradėjo Donatas Motiejūnas, o po lietuvio sėkmingų epizodų (atkovotų ir perimtų kamuolių) Mike'as Jamesas šveitė du tritaškius paeiliui ir „Monaco“ atitrūko 52:34.

„Olympiakos“ nerado sprendimų kaip sulaikyti įsibėgėjusius varžovus, kurie vis atrasdavo savo atsaką į šeimininkų bandymus grąžinti intrigą rungtynėse.

Paskutinės penkios dvikovos minutės vyko pritilusioje „Taikos ir Draugystės“ arenoje: nugalėtojas jau buvo aiškus. „Monaco“ sužaidė rezultatyviausias šių Eurolygos atkrintamųjų rungtynes – pergalė 96:72.

D. Motiejūnas per 16 min. prie pergalės prisidėjo 4 taškais (2/2 dvit., 0/1 trit.), atkovojo ir perėmė po kamuolį ir surinko 3 naudingumo balus.

„Olympiakos“: Sasha Vezenkov 14, Tyler Dorsey ir Kostas Papanikolaou po 12, Shaquielle McKissic 10, Kostas Sloukas 9 (5 atkov. k., 4 rez. p.) taškai.

„Monaco“: Mike James 23 (3/7 dvit., 5/8 trit., 2/2 b., 3 rez. p., 21 naud. b.), Danilo Andjusičius 19 (23 naud. b.), Dwayne Bacon 17, Will Thomas 9, Paris Lee 8, Donta Hall ir Yakuba Ouattara po 6, Leo Westermann ir Donatas Motiejūnas po 4 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją