Antrą vietą A grupėje užėmusio „Partizan“ iškritimas tapo dar viena sensacija po to, kai antradienį geriausia A grupės komanda Badalonos „Joventut“ aštuntfinalyje pralaimėjo Ulmo „Ratiopharm“ ekipai.

Po dvikovos „Partizan“ vyr. treneris Željko Obradovičius atrodė visiškai prislėgtas ir nelengvai rinko žodžius.

Strategas nesileido į rungtynių baigtį lėmusias detales, tačiau ne kartą atsiprašė tiek žaidėjų, tiek sirgalių už sensacingą nesėkmę ir fiasko Europos taurėje.

„Noriu pasveikinti varžovus su pergale. Tai buvo vienerios rungynės, nulėmusios ketvirtfinalio dalyvį.

Atsiprašau savo žaidėjų ir žiūrovų. Prisiimu atsakomybę už pralaimėjimą. Nenoriu leistis į smulkmenas, manau, turėjome šansą lengvai užbaigti rungtynes, tačiau to padaryti nepavyko.

Logiška tai, jog turiu patirties prisiimti atsakomybę už viską, kas nutiko rungtynių metu.

Atsiprašau, jog sugaišome metus ir esame šioje situacijoje.

Kad ir kaip vertintume, mums tai baigėsi blogai. Galėčiau analizuoti, bet nesileidžiu į smulkmenas... Metus praleidome tuščiai. Atėjau čia turėdamas didžiausias ambicijas. Žinojome, jog tai vienerios rungtynės, stengėmės kuo geriau pasiruošti.

Išlieka kartus skonis. Visada ginsiu savo žaidėjus, visada taip dariau. Ne kartą sakiau, turiu puikų profesionalų kolektyvą, fantastiškas, veikia fenomenaliai.

Ruošėmės viskam, kas nutiko šįvakar. Tačiau to nepakako. Pradėsime nuo savęs, tai yra nuo manęs, kaip vyriausiojo trenerio“, – po dvikovos neslėpdamas nusivylimo kalbėjo Željko Obradovičius.

„EuroCup“ ketvirtfinalio poros:

Ulmo „Ratiopharm“ (8) – Bolonijos „Virtus“ (4)

„Levallois“ (3) – „Valencia“ (2)

„Gran Canaria“ (1) – Andoros „MoraBanc“ (4)

„Cedevita Olimpija“ (3) – „Frutti Extra“ (7)


Kaip ir aštuntfinalyje, ketvirtfinalyje bus žaidžiamos vienerios rungtynės, visos poros sužais balandžio 26-27 dienomis. Bilietą į pusfinalį iškovos šiose porose laimėjusios komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)