Maža to, „Bayern“ neteko vieno lyderių Darruno Hilliardo, kuriam įtariamas raktikaulio lūžis.

Apie tai klubo „Twitter“ paskyroje skelbia strategas Andrea Trinchieri. Tai reiškia, kad krepšininkas greičiausiai ne tik praleis Eurolygos atkrintamųjų seriją su „Barcelona“, bet ir likusią sezono dalį.

„Labai didžiuojuosi savo komanda. Mes nepasidavėme net tada, kai traumą patyrė Darrunas Hilliardas.

Šis epizodas tik parodo, kokios kietos buvo rungtynės. Ką gi, serija prasidėjo ir jie pirmi pajudino savo bokštą, visai kaip šachmatuose. „Barca“ yra didi komanda, taigi mes turime surasti savų ėjimų antrai akistatai“, – po nesėkmės kalbėjo specialistas iš Italijos.

D. Hilliardas traumą patyrė ketvirtame kėlinyje, kuomet susidūrė su latviu Rolandu Smitu.

Antrasis serijos iki trijų pergalių mačas ketvirtadienį taip pat vyks Katalonijos sostinėje.

„Olimpia“ ekipai nebepadės Melli

Nuostolių neišvengė Milano „Olimpia“, kuri pirmose ketvirtfinalio runtynėse prieš Stambulo „Anadolu Efes“ prarado vieną lyderių Nicolo Melli.

31-erių aukštaūgis rungtynių pabaigoje patyrė blauzdos traumą. Pranešama, jog krepšininkas iš rikiuotės iškrito mažiausiai keturioms savaitėms.

Eurolygos atkrintamųjų pirmose rungtynėse Ettore Messinos auklėtiniai namų arenoje 48:64 (16:11, 10:18, 8:17, 14:18) neprilygo nugalėtojų titulą ginančiai Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją