Pirmadienį Ispanijos vicečempionų treniruotėje sportavo tiek gynėjas Thomas Heurtelis, tiek puolėjas Trey Thompkinsas.

Vos prieš dešimt dienų abu žaidėjai buvo atskirti nuo komandos dėl drausmės ir sportinio režimo pažeidimo.

Žiniasklaidos duomenimis, prieš kovo 31 d. Eurolygos rungtynes Atėnuose (Graikija) su vietos „Panathinaikos“ svečių atstovai nusprendė atsipalaiduoti ir po naktinių linksmybių į komandos viešbutį prisistatė tik mačo dieną.

„Jie daugiau nebesitreniruos su komanda ir joje nebežais. Tai – mano sprendimas, kuris yra galutinis. Komanda yra aukščiau atskirų žmonių“, – tuomet auklėtinių suspendavimą komentavo „Real“ vairininkas Pablo Laso.

Įdomu, jog užsitęsusiame vakarėlyje Atėnuose dalyvavo ir Guershonas Yabusele bei Vincentas Poirier, tačiau jie tokių sankcijų kaip vyresni kolegos nesusilaukė.

Vis dėlto praėjusį savaitgalį Ispanijos pirmenybių rungtynėse su Lugo „Breogan“ abu suspenduoti krepšininkai lyg niekur nieko sėdėjo ant komandos atsarginių suolo, o P. Laso šį faktą paaiškino lyg pamiršęs, ką kalbėjo prieš pusantros savaitės.

„Jie niekada nebuvo išmesti iš komandos – jie tik atskirai atliko specifines užduotis. Bet tai nieko nereiškia. Džiaugiuosi, kad šiandien jie atėjo palaikyti komandos draugų. Palaipsniui juos vėl įtrauksime į komandos rutiną – matysime, ar jie žais, ar ne“, – dėstė specialistas.


Pakeisti „Real“ nuomonę Th. Heurtelio ir T. Thompkinso atžvilgiu galėjo prasti rezultatai. Madrido klubas per šį laiką Eurolygoje ir Ispanijos čempionate patyrė tris nesėkmes, o iš viso buvo pralaimėję 8 iš 9 pastarųjų mačų.

„Breogan“ P. Laso auklėtiniai sutriuškino 90:65 ir kiek pagerino savo nuotaikas prieš trečiadienį Ispanijos sostinėje prasidėsiančią Eurolygos ketvirtfinalio seriją su Tel Avivo „Maccabi“.

Tiesa, antradienį komandai teko dar vienas smūgis už aikštės ribų: oficialiai pranešta, jog puolėjo iš Argentinos Gabrielio Decko koronaviruso testas buvo teigiamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją