Rungtynes Pasvalyje „Pieno žvaigždės“ laimėjo 101:78 (28:24, 25:18, 16:16, 32:20).

Tai jau trečioji paskutinė šių komandų akistata šiame sezone. Pirmąsias dvejas tarpusavio rungtynes laimėjo „Dzūkija“.

Nors pergalę šįkart iškovojo „Pieno žvaigždės“, didelės įtakos galutinėms komandų pozicijoms turnyro lentelėje šis taškas neturi – Pasvalio ekipa jau nebeturi šansų patekti į atkrintamąsias, o Alytaus klubas žemiau aštuntosios vietos jau nebenukris.

Pergalę šeimininkams nukalė trys legionieriai. Randy Culpepperis, Kristaps Gluditis ir Dmytro Skapintsevas kartu sudėjus pelnė 55 taškus.

R. Culpepperis ir K. Gluditis buvo rezultatyviausi ir abu pelnė po 22, D. Skapintsevas pridėjo 11 taškų.

Svarbų vaidmenį tolstant link pergalės atliko ir Žygimantas Skučas. Pasvalio ekipos puolėjas ant parketo praleido beveik 25 minutes, atliko daug darbo gynyboje ir pats pelnė 10 taškų. Paulius Danisevičius prie pergalės prisidėjo 12 taškų.

Tiesa, legionieriai dominavo ir pralaimėjusios Alytaus ekipoje. Dylanas Frye’us ir Adamas Lapeta pelnė atitinkamai po 15 taškų. Aleksandaras Aranitovičius pridėjo 12, Mindaugas Lukauskis 10 taškų.

„Pieno žvaigždės“: Randy Culpepperis ir Kristaps Gluditis po 22, Paulius Danisevičius 12, Dmytro Skapintsevas 11, Žygimantas Skučas 10.

Dzūkija“: Dylanas Frye’us ir Adamas Lapeta po 15, Aleksandras Aranitovičius 12, Mindaugas Lukauskis 10.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją