Dėl bilieto į Eurolygos finalo ketvertą antradienį kovas pradeda „Barcelona“ ir Miuncheno „Bayern“ bei Milano „Armani“ ir Stambulo „Anadolu Efes“.

Kitose dviejose porose trečiadienį susigrums Pirėjo „Olympiakos“ ir „Monaco“ bei Madrido „Real“ ir Tel Avivo „Maccabi“.

Ketvirtfinalyje komandos žaidžia seriją iki trijų pergalių.

„Barcelona“ turėtų sužaisti solidžiai. Svarbiausia – nedovanoti varžovams lengvų taškų, situacijų, kur jie gali mus nubausti, priversti juos dirbti dėl kiekvieno taško, kiekvieno aikštės centimetro. Bent jie tai tikrai mėgins padaryti, nes yra gerai organizuota, fiziška komanda, kuri daug padaro problemų visiems. Ir reikia suprasti, kad bus sunku. Tai – Eurolygos ketvirtfinalis, tad ir turi būti sunku“, – Tomui Ramanskui, Delfi TV laidai „Šaro Barsa“ komentavo būsimą dvikovą savo aikštėje Š. Jasikevičius.

Savo ruoštu „Bayern“ vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri neabejojo, kad jo auklėtinių laukia kietas riešutėlis.

„Jei abi komandos vienodai gerai žais, tuomet laimės „Barcelona“. Jei jie žais gerai, o mes nuostabiai, vis tiek gali laimėti „Barcelona“. Jie yra numeris vienas, o mes esame numeris 8. Mums trūksta žaidėjų, tačiau mes kovosime, kabinsimės nagais. Po vienas rungtynes“, – sakė jis.

Miuncheno ekipos lyderis Vladimiras Lučičius teigė, kad nesvarbu, kas bus varžovai, žmonės „Bayern“ laikys autsaidere: „Barcelona“ yra viena iš geriausių, jei ne geriausia Eurolygos komanda šį sezoną su tarpusavyje susižaidusiais krepšininkais. Jie ne tik žaidė daug Eurolygos atkrintamųjų varžybų, bet ir finalo ketverto turnyrų. Tai puiki, patyrusio trenerio valdoma ekipa. Mums tai didelis iššūkis, tačiau mes kaip ir praėjusiais metais, eisime ir kovosime.“

„Barcelona“ iš 10-ies tarpusavio rungtynių laimėjo 7. Šį sezoną Šaro auklėtiniai nugalėjo „Bayern“ abu kartus – 80:72 Miunchene ir 71:66 Barselonoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją