Septintą sezoną su vienerių metų pertrauka gimtajame Kaune žaidžiantis E. Ulanovas, bendraudamas su „Žalgiris Insider“, pasakojo apie derybų su Kauno ekipa užkulisius.

„Negali sakyti, kad sutarties pratęsimas buvo labai ankstyvas. Visokių kalbų kartais būna ir anksčiau. Visgi jau kalbėjome kurį laiką, pradžioje gal ne taip tvirtai. Su kiekviena savaite kalbos darėsi vis rimtesnės. Pačios derybos nebuvo labai ilgos. Greitai pavyko surasti tą viduriuką ir susitarti. Smagu ir džiaugiuosi, kad čia liksiu. Komanda jau dabar po truputį keičiasi iš pagrindų – turime naujus trenerius. Smagu būti naujo lapo dalimi. Žiūrėsime, kaip mums seksis“, – tikino puolėjas.

Šiais metais 30-metį atšventęs E. Ulanovas bei kiti žalgiriečiai nuo šios savaitės pradėjo darbus su atnaujintu trenerių štabu, kuriame vyriausiojo trenerio kėdę perėmė Kazys Maksvytis. Su šiuo specialistu E. Ulanovas kartu dirbo jaunimo rinktinėse ir vieną sezoną Klaipėdos „Neptūne“.

Tiesa, žalgirietis tikina – K. Maksvyčio atvykimas į „Žalgirį“ nebuvo susijęs su sprendimu toliau žaisti Kaune.

„Ne, Kazio Maksvyčio atėjimas į komandą mano sprendimui įtakos neturėjo. Sprendimas buvo pasiektas dar anksčiau. Gal ir buvo kažkokios kalbos, bet tikrai dar nežinojau, kad komandą treniruos Kazys“, – kalbėjo krepšininkas.

2014–2015 m. „Žalgiryje“ debiutavęs E. Ulanovas šį Eurolygos sezoną užbaigė galingu žaidimu. Per paskutinių 10 reguliariojo sezono rungtynių atkarpą kaunietis rinko po 11,7 taško (61,2 proc. dvitaškių, 52,4 proc. tritaškių), atkovojo po 4,3 kamuolio ir atliko po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Kaip kalbėjo pats E. Ulanovas, po vėl atrasto malonumo žaisti krepšinį antroje sezono pusėje, laukti vasaros ir rinktis kitos komandos pasiūlymo tiesiog nebesinorėjo.

„Paprasčiausiai nelabai aš ir tikėjausi kažkur išvažiuoti, kažką rasti daugiau nei turiu čia. Tai buvo pagrindinis dalykas. Be to, paskutinius mėnesius čia jaučiausi savimi. Man patinka žaisti taip, kaip žaidžiu dabar, mėgautis krepšiniu. Taip, namuose smagu būti, čia yra šeima ir draugai, bet svarbiausias faktorius – krepšinio, galiu juo mėgautis“, – teigė Edgaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją