Kartu su jais klube lieka darbuotis J. Zdovcui patarimus dalinę Tautvydas Sabonis ir Evaldas Beržininkaitis.

K. Maksvytis pastarosiomis dienomis viešėjo JAV, kur aplankė Lietuvos rinktinės kandidatus, ir tik pirmadienį grįžo į Lietuvą.

Primename, kad sutartis su 44-erių specialistu sudaryta pagal formulę 2+1, neskaičiuojant šio sezono pabaigos.

Praėjusių metų rudenį Lietuvos rinktinės vyriausuoju treneriu tapęs K. Maksvytis pastaruoju metu darbavosi Permės „Parma“ ekipoje, kurią paliko Rusijai pradėjus karinius veiksmus Ukrainoje. Prieš tai jis dirbo Klaipėdos „Neptūno“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ komandose, kurias buvo atvedęs ir į Lietuvos krepšinio lygos finalus. Su „Neptūno“ klubu 2014–2015 m. sezone K. Maksvytis buvo debiutavęs ir Eurolygoje.

Skambių pergalių K. Maksvytis yra pasiekęs ir treniruojant 1992 m. gimimo Lietuvos jaunimo rinktines. Jam pavyko iškovoti trijų Europos čempionatų (su U-16, U-18 ir U-20 rinktinėmis) ir pasaulio jaunimo čempionato (U-19) aukso medalius.

K. Maksvytis tapo jau trečiuoju „Žalgirio“ treneriu šiame sezone. Vos jam prasidėjus vyriausiojo komandos stratego posto neteko austras Martinas Schilleris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją