Po kovo 31-os dienos rungtynių Atėnuose su „Panathinaikos“ ispanų karališkasis klubas dėl drausminių priežasčių suspendavo Th. Heurtelį, T. Thompkinsą ir Gerschoną Yabusele. Konkreti priežastis nebuvo įvardinta, tačiau graikų žiniasklaida atskleidė viešą paslaptį.

Madrido ekipos žaidėjai pažeidė komandos vidaus taisykles, nusprendę pasilinksminti Graikijos sostinėje. Negana to, neprofesionaliu elgesiu apkaltinti krepšininkai tai darė ne po rungtynių su „Panathinaikos“, o prieš jas.

Kaip teigia SDNA, tai nebuvo įprastas pasivaikščiojimas ar vienos taurės vakaras. Skelbiama, kad per naktį linksminęsi minėti žaidėjai grįžo į viešbutį tik rungtynių dieną.

„Real“ strategas P. Laso pasiuto sužinojęs, kas nutiko. Atėnuose „Real“ pralaimėjo 86:87.

Vėliau Madrido „Real“ vyriausiasis treneris patvirtino, kad sprendimas atsisveikinti su dviem žaidėjais – Thomasu Heurteliu ir Trey Thompkinsu buvo priimtas jo paties ir jis – galutinis.

„Heurtelis ir Thompkinsas jau nebesitreniruoja su komanda. Tai techninis sprendimas. Aš visiškai pasitikiu komandoje likusiais krepšininkais. Tai mano sprendimas. Esu tikras, kad su likusiais 13 žaidėjų galime likusią sezono dalį sužaisti geriausią krepšinį. Būsime tokia komanda, kokia norime būti“, – sakė jis.

Primename, kad praėjusį sezoną prancūzas Th. Heurtelis po nemenko skandalo atsisveikino su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelonos“ komanda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją