Praėjus kelioms valandoms po žinios, kad Madrido „Real“ atsisveikina su dviem žaidėjais, apie situaciją pakalbėti ir atsakomybę priimti nusprendė pats karališkojo klubo strategas P. Laso.

„Heurtelis ir Thompkinsas jau nebesitreniruoja su komanda. Tai techninis sprendimas. Aš visiškai pasitikiu komandoje likusiais krepšininkais. Tai mano sprendimas. Esu tikras, kad su likusiais 13 žaidėjų galime likusią sezono dalį sužaisti geriausią krepšinį. Būsime tokia komanda, kokia norime būti“,– sakė jis.

P. Laso patikino, kad šis sprendimas yra tvirtas ir galutinis – tie du žaidėjai į komandą nebegrįš. Be to, klubas nesiruošia šį sezoną ieškoti įžaidėjo.

Per pastaruosius mėnesius „Real“ žaidimas itin stipriai bangavo, nors sezono pradžia buvo įspūdingai gera. P. Laso sprendimas turėtų padėti tvirčiau komandai atsistoti ant kojų žengiant į atkrintamąsias varžybas.

Eurolygoje „Real“ su 18 pergalių ir 10 pralaimėjimų užėmė 4-ą vietą, o Ispanijos čempionate rikiuojasi antroje vietoje, nuo „Barcelonos“ atsilikdamas 2 pergalėmis.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją