Apie tai praėjusiais metais geriausiu šalies krepšininku išrinktas 33-ejų prancūzas pranešė bendraudamas su „First Team“.

„Dėl to, jog pernai dalyvavau olimpinėse žaidynėse, vėliau sezono metu kentėjau fiziškai. Kitais metais manęs laukia galbūt vienintelis šansas su „Clippers“ nueiti visą kelią NBA“, – aiškino N. Batumas, kurio nuomone, Prancūzijos rinktinė šį Europos čempionatą turėtų išnaudoti jaunimo išbandymui.

Neseniai praleisiantis pirmenybes paskelbė ir kitas ilgametis rinktinės lyderis, Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija) gynėjas Nando De Colo.

Prancūzai Europos čempionatą pradės Kelne (Vokietija) vyksiančiose B grupės varžybose kartu su Lietuva, Slovėnija, Vengrija, Bosnija ir Hercegovina bei šeimininkais.

N. Batumas savo trofėjų kolekcijoje jau turi visų spalvų Europos pirmenybių medalius: 2013-ųjų auksą, 2011-ųjų sidabrą ir 2015-ųjų bronzą.

Jis taip pat dusyk puošėsi pasaulio čempionato bronzos apdovanojimu, o pernai Tokijuje (Japonija) pirmą kartą tapo olimpiniu vicečempionu.

Šiame NBA sezone N. Batumo statistika suprastėjo ir siekia 8,4 taško, 4,3 atkovoto kamuolio bei 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją