„Lietkabelis“ pergalės atveju galėjo pakilti į A grupės trečiąją vietą, tačiau nesugebėjo išsaugoti persvaros ir po atkaklios kovos nusileido Vincento Collet auklėtiniams.

Kitose A grupės rungtynėse trečiadienį Andoros „MoraBanc“ išvykoje 95:91 (21:20, 25:19, 27:23, 22:29) nugalėjo Vroclavo „Šlask“ ir nepadovanojo „Lietkabeliui“ galimybės pastarajai net pralaimėjus pakilti aukščiau.

Atkrintamosiose varžybose Panevėžio komanda susigrums su B grupės 4-ą vietą užėmusia ekipa – talento ir žvaigždžių nestokojančia Bolonijos „Virtus“. Lietuvos klubas taip pat neturės namų aikštės pranašumo.

Sergio Scariolos treniruojamoje „Virtus“ žaidžia Milošas Teodosičius, Marco Belinelli, o neseniai komandą papildė iš Maskvos CSKA persikėlę Tornike Šengelija ir Danielis Hackettas.


Atkakliai vykusioje pirmoje rungtynių dalyje nė vienai komandai nepavyko įrodyti savo pranašumo ir po dviejų kėlinių rezultatas buvo lygus 37:37.

Po didžiosios pertraukos „Lietkabelis“ sugebėjo įgyti 8 taškų persvarą (52:44), tačiau netrukus aikštės šeimininkai ją panaikino ir patys išsiveržė į priekį 52:57. N. Čanako auklėtiniams dar kartą pavyko išlyginti rezultatą, tačiau tai buvo viskas – „Metropolitans 92“ ekipa pergalės iš rankų nepaleido ir sėkmingiau sužaidusi dvikovos pabaigą triumfavo 76:69.

Panevėžio ekipai padėti negalėjo sunegalavęs Gediminas Orelikas. „Lietkabelis“ rungtynėse suklydo 25 kartus ir pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 29:33.

„Metropolitans 92“: Willas Cummingsas 22, Vince'as Hunteris 19, Jordanas McRae 15, Tomeras Ginatas 10.

Lietkabelis“: Panagiotis Kalaitzakis 18, Dovydas Giedraitis 15, Džordže Gagičius 10, Vytenis Lipkevičius9, Gabrielius Maldūnas 8, Kasparas Berzinis 4, Karolis Giedraitis 3, Kristupas Žemaitis 2, Nikola Radičevičius 0.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją