Burže (Prancūzija) vykstančiame finalo ketverto turnyre italės 85:80 (9:24, 33:20, 14:14, 29:22) palaužė Mersino „Čukurova Basketbol“ ekipą.

Antrame kėlinyje turkės pirmavo 16 taškų, bet leido varžovėms prisivyti, o paskutinėmis minutėmis ir perimti iniciatyvą.

G. Petronytė pradėjo pusfinalį starto penkete, bet žaidė tik 3 min. Per jas Lietuvos rinktinės vidurio puolėja ir kapitonė viso labo spėjo dukart netiksliai atakuoti krepšį ir atkovoti 1 kamuolį.

Pirmuoju smuiku nugalėtojų gretose griežė Yvonne Anderson (25 taškai, 9 rezultatyvūs perdavimai), kuriai labiausiai talkino Kayla Bonica Thornton (24 tšk.) ir Astou Ndour (18 tšk., 7 atk. kam.).

Varžovių gretose išsiskyrė Temi Fagbenle (23 tšk.).

Finale ketvirtadienį „Umana Reyer“ stos į kovą dėl pirmojo istorijoje titulo su finalo ketverto šeimininkėmis Buržo „Tango“ (Prancūzija), kurios 69:67 įveikė Stambulo „Galatasaray“ (Turkija).

Turkijos klubai tarpusavyje grumsis dėl trečios vietos.

Penktadienį Stambule prasidės moterų Eurolygos finalo ketvertas: pusfinaliuose žais Salamankos „Avenida“ (Ispanija) ir Šoprono „Basket“ (Vengrija), taip pat Stambulo „Fenerbahče“ ir Prahos ZVVZ USK (Čekija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją