Krepšinio entuziastai gegužės 7 d. prie „Žalgirio“ arenos vyksiančiame turnyre galės dalyvauti 12-ąjį kartą.

„Žalgirio“ oficialioje interneto svetainėje jau prasidėjo komandų registracija į krepšinio kovas. Ji tęsis iki balandžio 25 d. (registruojantis balandžio 21-25 dienomis dalyvio mokestis didės), o dar po savaitės bus paskelbtas turnyro tvarkaraštis.

Turnyro dalyviai ne tik kausis dėl geriausiųjų vardo ir puikių prizų, bet ir sulauks žalgiriečių apsilankymo, jau tapusio šio turnyro vizitine kortele.

Gegužės 7 d., šeštadienį, vyksiančiame turnyre pasiteisinęs krepšinio varžybų formatas nesikeis – kaip ir ankstesniais metais krepšinio turnyro dalyviai varžysis šešiose amžiaus grupėse. Į septintąją – Mišriąją grupę – kviečiamos registruotis komandos, kurių sudėtyje ir aikštelėje turės būti bent viena moteris ar mergina. Turnyre rungsis ir žurnalistų bei „Žalgirio“ ir „Žalgirio“ arenos partnerių komandos.

Visą dieną truksiančioje šventėje taip pat apsilankys ir kasmet dalyvius nudžiuginantys „Žalgirio“ krepšinio komandos vyrai. Žalgiriečiai ne tik apdovanos geriausias komandas, tačiau ir patys sudalyvaus įvairiose rungtyse, kuriose pirštinę krepšininkams galės mesti ne tik turnyro dalyviai, bet ir jo svečiai.

Šventinę „Žalgirio“ 3×3 turnyro dieną primins kiekvienam dalyviui suteikti dveji marškinėliai. Krepšininkai rungtyniaus naujutėlaičiais tarptautinius 3×3 standartus atitinkančiais kamuoliais.

Registruotis galima užpildant internetinę anketą bei sumokant dalyvavimo turnyre mokestį. Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariams – dalyvio mokestis perpus mažesnis.