Italijoje debiutinį mačą sužaidė Artūras Gudaitis, o jo ir Arno Veličkos atstovaujama Neapolio „GeVi“ komanda 77:67 įveikė Trevizo „Nutribullet“ ekipą su Tomu Dimša.

A. Gudaitis per 14 minučių taškų nepelnė ir atkovojo 5 kamuolius, A. Velička per 25 minutes surinko 4 taškus ir 4 atkovotus kamuolius, o T. Dimša per 32 minutes įmetė 22 taškus ir atkovojo 6 kamuolius.

Galingą pasirodymą surengė Eimantas Bendžius, o jo vedama Sasario „Dinamo“ ekipa 92:90 nustebino Milano „AX Armani“ klubą.

E. Bendžius ant parketo praleido 38 minutes, per kurias pelnė 17 taškų, atkovojo 9 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Į paskutinę Italijos pirmenybių vietą nukritusi Kremonos „Vanoli“ komanda su Adu Juškevičiumi 83:85 turėjo pripažinti Bolonijos „Fortitudo“ pranašumą.

A. Juškevičius per 29 minutes pelnė 11 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Tuo metu Paulius Sorokas padėjo Varezės „Openjobmetis“ 75:72 palaužti Brindizio „Happy Casa“.

P. Sorokas per 29 minutes pelnė 10 taškų ir sugriebė 7 atšokusius kamuolius.

Po pergalės prieš Kauno „Žalgirį“ Eurolygoje, antausio Ispanijos čempionate sulaukė Vitorijos „Baskonia“, kuri 70:86 krito prieš Las Palmo „Gran Canaria“.

Rokas Giedraitis pralaimėtojams per 31 minutę surinko 13 taškų, o Tadas Sedekerskis per 9 minutes sukrapštė 2 taškus.

Netikėtą nesėkmę patyrė ir Madrido „Real“ krepšininkai, kurie 59:72 nepasipriešino Tenerifės „Lenovo“ ir suklupo ketvirtą kartą per penkis pastaruosius mačus.

Pralaimėtojų negelbėjo Guerschonas Yabusele ir Sergio Llulas, kurie įmetė po 13 taškų.

Prancūzijos nacionaliniame čempionate triumfavo Donato Motiejūno vedama „AS Monaco“ komanda, kuri 90:84 palaužė Orleano „Entente 45“.

D. Motiejūnas per 21 minutę įmetė 17 taškų ir sugriebė 8 atšokusius kamuolius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją