Prieš rungtynių Kaune pradžią, grojant Eurolygos himną, abiejų komandų startiniams penketams buvo įteikti Ukrainos vėliavos spalvų plakatai su užrašu „Sustabdykite karą“.

Įprastai šiuos plakatus prieš rungtynes Kaune laiko abi žaidžiančios komandos, tačiau šįkart tai darė tik žalgiriečiai – „Crvena zvezda“ plakato atsisakė.

„Crvena Zvezda“ penketą sudarė amerikiečiai Nate’as Woltersas ir Aaronas White’as bei serbai Nikola Kaliničius, Ognjenas Kuzmičius ir Ognjenas Dobričius.

„Žalgirio“ arena dėl tokio poelgio svečius iš Serbijos garsiai nušvilpė, o netrukus garsiai užtraukė Vladimirą Putiną įžeidžiančią skanduotę.

Į paskutines Kauno klubo sezono rungtynes Eurolygoje susirinko 10206 sirgaliai.

Sekmadienį „Žalgiris“ baigia savo šio sezono pasirodymą Eurolygoje. Rungtynės su „Crvena zvezda“ taip pat yra paskutinis karjeros Eurolygoje mačas klubo kapitonui Pauliui Jankūnui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)