Trečiadienį oficialiai paskelbta, kad CSKA klubo vadovai pasirašė iki šio sezono pabaigos galiosiančią sutartį su 35-erių metų 208 cm ūgio vidurio puolėju Jonu Jerebko.

„Man didelė garbė tapti šio istorinio klubo dalimi“, – cituojamas švedas.

Paskutinė klubinė komanda, kurioje žaidė švedas, buvo Rimo Kurtinaičio treniruota Maskvos srities „Chimki“ – su ja J. Jerebko išsiskyrė po nemenko skandalo, tačiau dabar vėl sugrįžta į Rusiją.

J. Jerebko ilgus metus yra žaidęs NBA – pajėgiausios pasaulio lygos komandoms jis atstovavo 2009-2019 m., su „Golden State Warriors“ buvo nužygiavęs iki pat finalo.

J. Jerebko atstovavo Švedijos rinktinei atrankos į 2023-ųjų pasaulio krepšinio čempionatą rungtynėse.

Primename, kad iš Eurolygos kartu su kitom dviem Rusijos komandomis išmestas „armijos sporto klubas“ šiuo metu varžosi tik VTB Vieningosios lygos turnyre.

Prasidėjus karui CSKA su grupe kitų krepšininkų legionierių paliko ir lietuvis Marius Grigonis, tačiau kol kas nusitraukti galiojančios sutarties palankiomis sąlygomis gynėjui nepavyksta.

Oficialiai išsiskirti su Rusijos klubu kol kas sugebėjo tik Tornikė Šengelija, Danielis Hackettas ir Iffe Lundbergas.

Praėjusio savaitgalio rungtynėse CSKA atstovavo trys užsieniečiai – serbas Nikola Milutinovas, amerikiečiai Willas Clyburnas ir Casperas Ware'as.

CSKA toliau treniruoja įvykius Ukrainoje ignoruojantis graikas Dimitrios Itoudis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)