Skelbiama, kad draudžiamos medžiagos rasta mėginyje, paimtame kovo 4 d. po Eurolygos rungtynių su Atėnų „Panathinaikos“.

Ettore Messinos treniruojamas klubas informavo, jog 25-erių graikas suspenduojamas neapibrėžtam laikotarpiui, bet daugiau detalių nepateikė.

Šiame Eurolygos sezone K. Mitoglou statistika siekia 7,6 taško, 4,2 atkovoto kamuolio ir 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

„Olimpia“ pirmadienį išsiskyrė su ilgamečiu komandos žaidėju R. Moraschini, kuris dopingo kontrolieriams įkliuvo praėjusį spalį. 31-erių gynėjo mėginyje rasta anaboliniams steroidams priskiriamos medžiagos.

Nors italas tvirtino, kad preparato į jo organizmą pateko atsitiktinai – dėl artimo kontakto su asmeniu, naudojusiu gydomąjį purškiklį, R. Moraschini neišvengė vienerių metų diskvalifikacijos.

„Olimpia“ Eurolygoje užima ketvirtą vietą (17/8), o Italijos čempionate dalinasi pirma vieta su Bolonijos „Virtus“ (po 19/3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją