Alexo Abrineso ir Nikolos Mirotičiaus tritaškių lietus rungtynių pradžioje leido aikštės šeimininkams šauti į priekį 22:13, tačiau „Fenerbahče“ sugrįžo į kovą ir bent iki didžiosios pertraukos lipo varžovams ant kulnų (42:34).


Vis dėlto trečiame kėlinyje galingą spurtą surengusi „Barca“ per 5 min. prarają tarp komandų padidino iki 22 taškų (61:39).

Rankas nuleidę svečiai nė negalvojo apie galimybę atkurti intrigą – Š. Jasikevičiaus auklėtiniai dominavo iki pabaigos ir šventė užtikrintą pergalę. Didžiausias skirtumas rungtynėse - 28 taškai (79:51).

Barcelona“: Nikola Mirotičius ir Alexas Abrinesas po 18, Nicolas Laprovittola, Nigel Heyes-Davisas ir Michaelas Caicedo po 7, Kyle'as Kuriius, Nickas Calathesas (10 rez.p.), Brandonas Daviesas ir Rolandas Smithas po 6.

Fenerbahče“: Marko Guduričius 15, Ismetas Akpinaras 11, Janas Vesely ir Dyshawnas Pierre'as po 8.

„Barcelona“ įspūdingai pataikė tritaškius – 60 proc. taiklumu (16/27) ir laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 28:24. Rokas Jokubaitis nežaidė dėl peties traumos.

„Barcelona“ ekipai liko dvejos reguliariojo sezono rungtynės – balandžio 1-ą dieną išvykoje žais su Pirėjo „Olympiakos“, o balandžio 7-ąją – namie su Tel Avivo „Maccabi“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją