Jonavos ekipai tai buvo trečias pralaimėjimas tarpusavio dvikovose su Vilniaus komanda. Prieš tai „Rytas“ yra įveikęs Jonavos klubą 94:79 ir 76:60, tad ši pergalė – didžiausia „Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone.

Pirmieji du kėliniai klostėsi labai lygiai. Vos tik vilniečiai pabandydavo pabėgti, tritaškį smeigdavo Lachlanas Andersonas, Vitalijus Kozys ar Emmanuelis Lecomte’as – 27:27. Šiuo ginklu jonaviškiai ir išsilaikė kovoje, tuo tarpu vilniečiai išnaudojo ne visas lengvas progas nuo baudų metimo linijos ir po dviejų kėlinių buvo lygu – 41:41.

Po pertraukos situacija kito: „Rytas“ rengė spurtą 10:0, o šeimininkai negalėjo pelnyti taškų beveik pusę ketvirčio, kol iš toli nepataikė Edvinas Šeškus – 44:51. Nepaisant to, kad „CBet“ bandė sugrįžti į rungtyne, bet vilniečiai Gytis Radzevičius ir Jarvisas Williamsas tempė į priekį savo ekipą – 61:49.

Vis tik baigiantis trečiam kėliniui vilniečiai sustojo. Tuo pasinaudoję E. Lecomte’as ir V. Kozys sumetė baudas, E. Šeškus ir L. Andersonas pridėjo po dvitaškį, tad skirtumas sutirpo iki 4 taškų (57:61).

E. Šeškus taikliu šūviu atidarė ketvirtąjį kėlinį, tačiau vėliau svarstyklės vėl krypo svečių naudai. 16:2 – tokia buvo vilniečių atkarpa, leidusi artėti prie pergalės – 77:61. Galiausiai tvirtai finišavęs „Rytas“ išsivežė pergalę iš Jonavos.

„Ryto“ gretose išsiskyrė Ivanas Buva, trečiąkart sezone pasiekęs arba viršijęs 30 naudingumo balų ribą. Šįkart jo sąskaitoje – 22 taškai, 7 atkovoti kamuoliai bei 30 naudingumo balų.

„CBet“: Juanas Palaciosas 14 (8 atk. kam.), Emmanuelis Lecomte’as (5 rez. perd.) ir Edvinas Šeškus – po 12, Evaldas Šaulys ir Vitalijus Kozys (3/7 trit.) – po 11.

„Rytas“: Ivanas Buva 22 (7 atk. kam.), Kennethas Smithas 15 (6 rez. perd.), Margiris Normantas ir Jarvisas Williamsas (7 atk. kam.) – po 11, Arnas Butkevičius 10.