Titas Sargiūnas ir Joshua Bonga susitikimo pradžioje pasižymėjo sėkmingais reidais į baudos aikštelę, o Liutauras Lelevičius įmetė dvitaškį su pražanga ir dar įdėjo iš viršaus – 9:8. Gytis Nemeikša sumetė du baudų metimus, Dominykas Butka pataikė vieną, J.Bonga taip pat pelnė du taškus su varžovo pražanga, dvitaškį realizavo Ugnius Jaruševičius, o kėlinio pabaigoje L. Lelevičius dar kartą įdėjo iš viršaus – 19:17.

Keturis taškus iš eilės surinko Motiejus Krivas, Mantas Rubštavičius taikliai atakavo iš toli, tačiau varžovai spurtavo ir kauniečiams jau teko juos vytis – 26:30. M.Krivas įsirašė dar keturis taškus, o prieš pertrauką dar vieną dviejų taškų vertės metimą įmetė L.Lelevičius – 32:37.

M.Rubštavičius po pertraukos pataikė dvitaškį, o po keturis taškus surinkę G.Nemeikša ir M.Krivas išlygino rezultatą – 42:42. G.Nemeikša įsirašė dar keturis, dvitaškį pridėjo ir M.Krivas, du baudų metimus realizavo T. Sargiūnas, vieną pataikė Dominykas Butka ir žalgiriečiai vėl pirmavo – 51:50.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje žalgiriečiai turėjo 4 taškų deficitą (52:56). Šeimininkų gretose iniciatyvos ėmėsi M.Krivas, kuris suvertė penkis taškus. Dar du pridėjo T.Sargiūnas ir likus 6 minutėms žalgiriečiai susigrąžino iniciatyvą (59:57). Likus 3 minutėms labai svarbu tritaškį įrideno L.Lelevičius (67:61). Vilniečiai lygino rezultatą, bet jiems atsakė M.Krivas (69:67), o likus 31 sek. G.Nemeikšos tritaškis išaiškino nugalėtoją – 73:68.

„Žalgiris-2“: Motiejus Krivas 22 (10/12 dvit., 13 atk. kam., 33 naud.), Gytis Nemeikša 14 (9 atk. kam.), Liutauras Lelevičius 13 (4/5 dvit., 7 atk. kam.), Titas Sargiūnas 8 (9 rez. perd.), Mantas Rubštavičius 7 (5 atk. kam.).

Perlas Energija“: Rokas Jocius 19 (9 atk. kam., 5 per. kam., 3 blok.), Jokūbas Rubinas ir Andreas Kalogiros po 10, Adas Šimonis 9 (10 rez. perd., 5 kld.), Augustinas Kiudulas 8 (5 atk. kam.).

Antrosios serijos rungtynės – kovo 19 dieną Vilniuje, trečiosios – kovo 22 d. Kaune.

Aštuntfinalio etape žaidžia reguliariajame sezone 5-12 vietose likusios komandos, o serijos vyks iki trijų pergalių.

Ketvirtadienį aštuntfinalį pradės likusios trys poros. Kovo 17 d. 18 val. Kauno r. „Atletas“ namie žais su Klaipėdos „Neptūnu-Akvaservis“, tuo pačiu metu prasidės dvikova Vilkaviškyje, kur vietos „Perlas“ priims „Mažeikius“.

18.30 val. pajūryje startuos susitikimas tarp Palangos „Kuršių“ ir Šakių „Vyčio“.

"Žalgiris-2" (NKL albumas)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją