Kartu su „Žalgiris TV“ laidų vedėju Ryčiu Kazlausku kaunietis kalbėjosi apie Rusijos invaziją Ukrainoje ir pirmosios šalies propagandą, geras ir blogas šio sezono atkarpas, KMT titulą bei mintis apie būsimą trenerio darbą.

Pokalbio metu 35-erių žaidėjas prisiminė vasario mėnesį iškovotą Karaliaus Mindaugo taurės trofėjų Vilniuje ir užsiminė apie titulo šventimą.

„Kažkiek norėjome ir tikėjomės Vilniaus komandos, bet į finalą pateko tai dienai stipresnė ekipa. Laimėjus prieš „Lietkabelį“ euforijos buvo šiek tiek mažiau, bet vakarėlio tai nesumažino. Titulus pažymime, atšvenčiame, nes kad ir kiek jų iškovotum, kiekvieną titulą turi pagerbti ir atšvęsti, nes niekada nežinai – galbūt tai tavo paskutinis titulas ir tu net neturėsi daugiau galimybių dėl jų kovoti. Titului visada reikia atiduoti pagarbą“, – sakė žalgirietis.

Tinklalaidėje A.Milaknis negailėjo pagyrimų ir patarimų savo komandos draugui Karoliui Lukošiūnui, kuriam šis sezonas kol kas yra geriausias Lietuvos čempionų gretose.

„Karolis per šiuos metus labai daug pridėjo, daug individualiai dirbo su Tučiu. Šito sezono pliusas ir yra, kad kai nesiseka, kai daug traumų ir nėra spaudimo, atsiranda proga pademonstruoti savo galimybes ir kabintis. Jam, kaip jaunam žaidėjui, yra didžiulė motyvacija ir paskata pradėti rungtynes startiniame penkete, gauti minučių, derinių ir metimų“, – svarstė patyręs snaiperis.

Krepšininkas #ŽalgirisOnAir tinklalaidėje taip pat pasisakė apie Mareko Blaževičiaus išsakytą mintį, kad būtent A. Milaknis ateityje galėtų tapti treneriu.

„Porą vasarų turėjau stovyklų, dirbau su vaikais ir padirbus sukildavo noras. Yra minčių, neneigsiu, nes norisi likti krepšinyje ir kurti kitokį produktą, rasti motyvacijos. Nesakau, kad iškart tapčiau vyriausiuoju treneriu, bet ta linkme tikrai norėčiau dirbti, pasisemti patirties iš kitų trenerių. Būtų įdomu pabandyti“, – neslėpė A. Milaknis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)