„Iš pradžių planas buvo iki ilgosios pertraukos žaisti su Joffrey, o po jos – su Joshu Nebo ir Mareku Blaževičiumi. Trečiajame kėlinyje turėjome šiokią tokią krizę, strigome puolime, todėl norėjau sugrąžinti į aikštę Joffrey, tačiau jo ant suolo nebuvo – jis buvo tualete“, – po rungtynių tiesioginiame eteryje sakė J. Zdovcas.

J. Lauvergne'as ant parketo taip ir negrįžo, o jį pavadavęs M. Blaževičius padėjo „Žalgiriui“ rungtynėse su Jonavos „CBet“ iškovoti pergalę 93:70. Kauniečiai vertėsi be poilsio sulaukusių Tylerio Cavanaugh, Luko Lekavičiaus ir Edgaro Ulanovo.

„Visi matome, kad su Joffrey mes pradėjome laimėti. Tai nėra paslaptis, jis prideda mums daug energijos, pagilina rotaciją. Su juo turime daug daugiau opcijų, žaidžiame gerai. Tiesa, 40 minučių ritmo Eurolygoje neišlaikome. Šiandien turėjome įtemptas rungtynes 35 minutes. Džiaugiuosi, kad laimėjome“, – spaudos konferencijoje sakė J. Zdovcas.

Treneris rungtynių metu ne kartą turėjo pastabų Tai Websteriui, kuris prie pergalės pridėjo 11 taškų. Nors vis dar nesupranta kai kurių įžaidėjo sprendimų, J. Zdovcas teigia, kad legionierius iš Naujosios Zelandijos žaidžia vis patikimiau.

„Jūs žinote Tai'ų... Niekada negali žinoti, ką jis iškrės puolime. Jis nėra kontroliuojamas. Kartais tai yra gerai, dabar juo pasitikiu labiau negu pradžioje. Jis buvo iškritęs iš rikiuotės dėl ligos ir koronaviruso, dabar jis įsivažiuoja, o prie jo prisitaikiau ir aš. Kartais reaguoju į jo veiksmus perdėtai, tačiau tikrai palaikau jį, nes jam to reikia“, – sakė J. Zdovcas.

Kitą savaitę Eurolygoje žalgiriečiai varžysis su Pirėjo „Olympiakos“ ir Stambulo „Anadolu Efes“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)