Įspūdingai antrą ir trečią kėlinius sužaidę šeimininkai prieš lemiamą ketvirtį pirmavo net 80:53.

Paskutinis kėlinys buvo formalumas. Panevėžiečiai toliau kontroliavo situaciją (89:63) ir nors darė klaidų pabaigoje bei skirtumą iššvaistė, pergalės iš rankų nepaleido.

21 taškas ir 25 naudingumo balai – nauji Dž. Gagičiaus karjeros rekordai Europos taurėje. G. Orelikas pelnė 21 tašką, pataikė 5 tritaškius iš 7, atkovojo 5 kamuolius bei rinko 22 naudingumo balus. Jam tai vienos iš geriausių sezono rungtynių.

„Žinoma, turiu pasveikinti „Lietkabelį“, kuris puikiai žaidė nuo rungtynių pradžios iki pabaigos. Mano komanda to nepadarė, tai akivaizdu.

Negalime turėti jokio pasiteisinimo, jog prieš dvi dienas žaidėme derbį prieš „Crvena Zvezda“ ekipą. Tai kvailiausia, ką galima sakyti šioje situacijoje.

Jei tau patinka žaisti krepšinį ir jei tą darai „Partizan“ klube, turi padaryti viską, ką gali. Mums trūko noro ir susikaupimo. Šį vakarą savo komandoje turėjau du žaidėjus.

Tai Kevinas Punteris (20 taškų), jis visada pasirengęs padėti komandai ir darė gerus dalykus, kaip ir Rade'as Zagoracas. Visi kiti – katastrofa“, – kalbėjo Ž. Obradovičius.

Strategas buvo paklaustas apie Ukrainoje vykstantį karą, „Partizan“ vedlys susilaikė nuo platesnių komentarų.

„Nenoriu daryti jokių pareiškimų, tai ne pirmas karas mano gyvenime. Man jau 62-eji, prisimenu daug dalykų savo gyevnime, bet nepamenu, kad žmonės taip būtų kalbėję apie mano šalį, kai ji buvo bombarduojama 1999 metais“, – teigė serbas, omeny turėjęs 1999 metais NATO vykdytą Serbijos bombardavimą.

„Aš tuomet nemačiau, jog žmonės taip reaguotų ir kalbėtų (tiek daug). Taip pat Irake, Sirijoje ir Afganistane.

Dabar žmonės kalba apie tai, kas vyksta Ukrainoje ir, žinoma, jie turi teisę tai daryti. Kaip žmogus, esu prieš bet kokį karą, baisu, kai bet kokiame kare žūsta žmogus“, – pridūrė Ž. Obradovičius.

Likus trims turams iki reguliariojo sezono pabaigos neskaičiuojant Krasnodaro „Lokomotiv“ rezultatų, „Lietkabelis“ A grupėje kol kas pretenduoja į ketvirtą vietą.

Kovo 15-ą Panevėžio komanda žais svečiuose prieš Badalonos „Juventut“, kovo 22 d. namie priims Andoros „MoraBanc“, kovo 30 d. namuose – Ankaros „Turk Telekom“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Dalintis
Nuomonės