„CBet“ ekipai tai – antrasis pralaimėjimas iš eilės „Betsafe-LKL“, tuo metu „Šiauliai-7bet“ nutraukė trijų nesėkmių atkarpą.

Antano Sireikos auklėtiniai laimėjo visas tris tarpusavio akistatas su šiais oponentais.

Jonaviškiai uždavė gerą toną rungtynėms (24:14) ir pranašumo kurį laiką nešvaistė. Tik į antrojo ketvirčio pabaigą Isaiah Armhoodas ir Jonathanas Elmore’as švelnino rezultatą labiau – 37:42.

Vis tik situacija kardinaliai keitėsi. Po pertraukos I. Armwoodas ir Donatas Sabeckis išvedė į priekį šiauliečius (43:42), dar baudą pridėjo Arminas Urbutis, tad dabar jau šeimininkams teko vytis. A. Urbučio ir I. Armwoodo tandemas toliau rinko reikalingus taškus (53:47), o po D. Sabeckio tritaškio „Šiauliai-7bet“ turėjo jau dviženklę persvarą – 60:50

Laimono Kisieliaus indėlio „CBet“ nepakako. Veteranas solo iniciatyva skirtumą mažino (60:67), tačiau vis sulaukdavo atsako ir šiauliečiai artėjo prie pergalės. Likus pusketvirtos minutės D. Sabeckis paleido svarbų tritaškį (72:60) ir svečiams beliko neiššvaistyti pergalės, kuri jau buvo jų kišenėje.

19 taškų pelnęs Laimonas Kisielius pagerino savo sezono rekordą, o I. Armwoodas tokį pat pasiekimą fiksavo, įmetęs 21 tašką.

Juanas Palaciosas sugriebė net 18 atšokusių kamuolių – tai naujas „Betsafe-LKL“ sezono rekordas. Anksčiau jis priklausė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ atstovui Amarui Syllai (16).

Šeimininkai klaikiai atakavo iš toli – tikslą pasiekė tik 5 tritaškiai šūviai iš 37 paleistų (13,5 proc.)

„CBet“: Laimonas Kisielius 19 (4/9 tritaškiai), Edvinas Šeškus 11, Juanas Palaciosas 9 (19 atk. kam.), Emmanuelis Lecomte’as ir Evaldas Šaulys po 8 taškus.

„Šiauliai-7bet“: Isaiah Armwoodas 21, Donatas Sabeckis 15 (7 atk. kam., 5 rez. perd.), Martynas Varnas 10, Arminas Urbutis 9, Jonathanas Elmore'as (2/10 metimai iš žaidimo, 6 atk. kam., 8 rez. perd.) ir Paulius Danusevičius po 8 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją