31-erių metų sportininkė buvo suimta Šeremetjevo oro uoste Maskvoje, kai jos lagamine buvo aptikta narkotinių medžiagų – hašišo aliejaus.

Pasak pranešimų žiniasklaidoje, B. Griner yra kaltinama narkotikų kontrabanda, todėl jai gresia nuo 5 iki 10 metų trukmės laisvės atėmimo bausmė.

B. Griner yra viena ryškiausių WNBA lygos žvaigždžių – ilgametė Finikso „Mercury“ vidurio puolėja yra 2014 metų WNBA čempionė ir septyniskart „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvė.

Atletė yra ir viena JAV nacionalinės komandos lyderių: su ja B. Griner laimėjo Rio de Žaneiro ir Tokijo olimpinių žaidynių auksą, o taip pat – 2014 ir 2018 metų pasaulio čempionatus.

Rusijoje amerikietė nuo 2014 metų atstovauja Jekaterinburgo UGMK komandai. WNBA tarpsezonio metu dalis lygos žvaigždžių renkasi žaisti užsienyje dėl didesnių atlyginimų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)