Antrame kėlinyje šiurpią traumą patyrė šeimininkų gynėjas Nickas Weileris-Babbas, kuris po nesėkmingo bandymo įkrauti kamuolį į krepšį dar nesėkmingiau krito ant parketo.

26-erių amerikietis susitrenkė galvą ir kurį laiką buvo praradęs sąmonę.

Krepšininką gaivino gausios medikų pajėgos, tuo metu aptarnaujantis personalas pridengė baugią sceną nuo tribūnų paklodėmis.

Galiausiai jau sąmoningas „Bayern“ legionierius buvo išgabentas neštuvais į ligoninę, o dvikova pratęsta maždaug po dešimties minučių priverstinės pertraukos.

Po komandos draugo nelaimės į duobę kritę bavarai vis tiek laimėjo rungtynes 86:75 (13:16, 15:30, 30:14, 28:15).

7 min. žaidęs N. Weileris-Babbas taškų pelnyti nespėjo ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Rezultatyviausiai žaidė 16 taškų surinkęs buvęs žalgirietis Augustine'as Rubitas. Svečių neišgelbėjo 27 Calebo Homesley taškai.

„Pirmos žinios iš ligoninės apie Nicką yra normalios. Ne geros, bet normalios. Tai, kas nutiko, buvo labai pavojinga. Mums pasisekė, kad nereikia kalbėti apie dar vieną tragediją, kad ir mažesnio masto“, – po mačo komentavo Miuncheno klubą treniruojantis italas Andrea Trinchieri, skyręs nemažai dėmesio ir karui Ukrainoje.

„Bayern“ pirmauja Vokietijos čempionate (17/5), Hamburgo krepšininkai žengia dešimti (11/10).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)