T. Sabonio kelias į „Žalgirio“ organizaciją 2019 metais bei prisijungimas prie „Žalgirio“ vyrų komandos tapo naujausios „Žalgiris Insider“ dokumentinio laidų ciklo #ŽalgirisAllAcess pirmosios sezono serijos ašimi.

Į pagrindinės komandos trenerių štabo atvykęs T. Sabonis greitai gavo darbo su Eurolygos žaidėjais krikštą. #ŽalgirisAllAccess serijoje užfiksuoti kadrai atskleidžia, kaip treneris susipažino su tuo metu šviežiai prie „Žalgirio“ prisijungusiu Joffrey Lauvergne.

„Tai tu būsi tas vyrukas, su kuriuo bus galima dirbti individualiai?“, – J. Lauvergne klausė T. Sabonio.

„Taip, dar šnekėsime su treneriu, bet iš esmės dirbsiu daugiausiai su žaidėjais individualiai, – tada atsakė T. Sabonis. – Bet aš būsiu tas vyrukas, kuris, jeigu nori ryte ar popiet padirbėti individualiai, prisijungs ir tau padės. Gyvenu čia pat, visai šalia, 5 minutės kelio nuo arenos. Durys visada atviros padirbėjimui kartu.“

Visoje beveik 40 minučių serijoje apie T. Sabonį buvo pakalbinti buvę ir esami „Žalgirio“ krepšininkai, direktorius Paulius Motiejūnas bei dublerių komandos atstovai, kurie papasakojo, kokį kelią nuėjo T. Sabonis nuo šviežiai pabaigtos žaidėjo karjeros iki tapimo vyrų komandos treneriu. Savo mintimis ir pasakojimas #ŽalgirisAllAccess epizode dalijosi ir pats T. Sabonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)