„Barcelona“ ketvirtadienį po pietų turėjo išskristi į Sankt Peterburgą.

Prieš kelionę mintimis apie būsimas kovas ir situaciją Ukrainoje pasidalino Šarūnas Jasikevičius ir Nigelis Hayesas-Davisas.

Tačiau Sankt Peterburgas ir Maskva turi būti dvi saugiausios vietos keliauti, atsižvelgiant į tai, kas vyksta.
Nigelis Hayesas-Davisas

„Esu akivaizdžiai susirūpinęs (dėl Rusijos karinių veiksmų Ukrainoje), tai vyksta netoli mano tėvynės. Karas – blogiausia, kas gali nutikti pasauliui“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

„Jei jau keliaujame, viskas turėtų būti gerai. Nederėtų jaudintis, o reikia galvoti apie savo darbą. Turime laikytis atokiau nuo politikos, tikimės, jog visa tai labai greitai baigsis ir nepareikalaus aukų. Visi nerimauja, ne tik aš“, – pridūrė strategas.

Treneris sulaukė klausimų apie jo auklėtinio Alexo Abrineso žinutę „Twitteryje“, kurioje jis išreiškė nerimą prieš kelionę į Rusiją.

„Atvirai, man nepatinka tai, kad šiandien keliaujame į Rusiją“, – rašė krepšininkas.

Treneris nesiplėtė daugiau šia tema teigdamas, jog gal „krepšininkui labai nuobodu“, skelbia „Mundo Deportivo“.

N. Hayesas-Davisas savo ruožtu vylėsi, jog kelionės Rusijoje bus saugios.

„Aš nesu ekspertas. Tačiau Sankt Peterburgas ir Maskva turi būti dvi saugiausios vietos keliauti, atsižvelgiant į tai, kas vyksta. Tikėkimės, viskas bus gerai“, – vylėsi N. Hayesas-Davisas.

Vis dėlto ketvirtadienio popietę katalonų lėktuvas taip ir nepakilo: nuspręsta laukti iki penktadienio ir sekti, kaip toliau rutuliosis įvykiai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)