Komandos lazarete – Fabienas Causeras, Adamas Hanga, Rudy Fernandezas ir Carlosas Alocenas, abejojama, ar bus pasirengę žaisti Nigelis Williams-Gossas, Anthony Randolphas ir Sergio Llullas.

Ypač daug nuostolių „Real“ stovyklai atnešė Karaliaus taurės kovos.

C. Alocenas taurės kovas praleido dėl kelio traumos, pusfinalyje dešinės kojos raumens traumą patyrė F. Causeuras, finalo kovos dėl sužeistos kojos nebaigė Adamas Hanga bei traumą patyręs Rudy Fernandezas.

Prognozuojama, jog ši ketveriukė negalės padėti ketvirtadienio kovoje prieš „Žalgirį“. Rungtynės Kaune – vasario 24 d. 20 val.

„Marca“ skaičiuoja, kad nuo Š. Jasikevičiaus atvykimo į „Barceloną“, Katalonijos klubas prieš „Real“ tarpusavio kovose tiesiog dominuoja 10-3, šiame sezone 4-is kartus laimėjo „Barcelona“, tik kartą – „Real“.

Primename, „Barcelona“ krepšininkai itin slogiai pradėjo Ispanijos Karaliaus taurės finalą, tačiau sugebėjo įspūdingai atsitiesti ir išlaikyti pernai iškovotą trofėjų savo rankose.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)