Lietuvos krepšinio federacija (LKF) visiems sirgaliams siūlo išskirtinę galimybę skristi kartu su vyrų rinktine į išvykos rungtynes vasario 24–ąją dieną, skrydžiais Vilnius–Tuzla–Vilnius.

Tiesioginis skrydis iš Vilniaus numatytas vasario 23–ąją, o grįžimas vasario 25–ąją. Daugiau informacijos ir galimybę įsigyti bilietą rasite paspaudę ant šios nuorodos. Įsigyti bus galima tik skrydį arba paketą, kuriame sirgalių patogumui pasirūpinta ir viešbučiu.

Bosnija ir Hercegovina pirmosiose dvejose atrankos rungtynėse į FIBA 2023-ųjų metų pasaulio čempionatą, kaip ir Lietuva, iškovojo pergales – 97:90 įveikė čekus bei 85:75 palaužė Bulgariją. Būsimų varžovų gretose rezultatyviausiai rungtyniavo 2 sezonus NBA praleidęs Džananas Musa, kuris vidutiniškai pelnė po 19 taškų.

Pirmajame atrankos lange lietuviai Klaipėdoje 89:69 įveikė Bulgariją, o išvykoje 74:66 nugalėjo čekus. Lietuvos gretose rinktinę į priekį vedė trys žaidėjai – rungtynėms su Čekija prisijungęs M. Kuzminskas, pelnęs 13 taškų, mače su Bulgarija iš toli puikiai atakavęs Osvaldas Olisevičius (vid. po 12 tšk.) ir per du mačus praktiškai dvigubą dublį fiksavęs Martynas Echodas (vid. po 10 tšk. ir 9,5 atk. kam.).

Bilietus į artėjantį FIBA 2023-ųjų metų Pasaulio taurės mačą (vasario 27 d. 19:30 val., Avia Solutions Group Arena, Vilnius) su Bosnija ir Hercegovina platina Tiketa.lt ir bilietai.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)