M. Grigonis rungtynėse su „Astana“ surendė tikrą benefisą ir per 21 minutę pelnė 21 tašką. Lietuvos krepšininkas pataikė visus 4 dvitaškius, 4 iš 8 tritaškių, bei vieną baudą. Jis taip pat atkovojo 2 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, kartą klydo, sykį prasižengė, provokavo 6 pražangas ir surinko 23 naudingumo balus.

CSKA komandai taip pat 14 taškų pridėjo Nikola Milutinovas (9 atk. kam.), po 13 – Aleksejus Švedas (6 rez. perd.) ir Ivanas Uchovas. „Astana“ ekipai 26 taškus pelnė Anthony Hickey.

Tuo metu pergalingose Permės „Parma“ rungtynėse rezultatyviausiai žaidęs A. Juškevičius pelnė 16 taškų. 24 minutes ant parketo praleidęs lietuvis pataikė 3 dvitaškius iš 4, 2 tolimus metimus iš 6 ir 4 baudas iš 8. A. Juškevičius taip pat atkovojo 2 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, kartą klydo, 2 – prasižengė bei surinko 15 naudingumo balų.

Permės komandai 14 taškų pridėjo Marekas Mejeris, 13 – Jeremiah Hillas. Talino ekipai 22 taškus pelnė Donovanas Jacksonas, 15 – Silasas Melsonas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)