Informuojama, kad su 29-erių gynėju CSKA sudarys 2,5 metų trukmės sutartį.

Anot pranešimo, per šį laikotarpį krepšininkas Rusijos sostinėje uždirbs apie 6 mln. JAV dolerių.

2016-2018 m. Kauno „Žalgiriui“ atstovavęs ir iki Eurolygos finalo ketverto nužygiuoti sykį padėjęs krepšininkas vėliau sezoną nesėkmingai rungtyniavo „Barcelonos“ gretose, tuomet reabilitavosi Sankt Peterburgo „Zenit“ komanoje, o šį sezoną persikėlė į NBA.

Visgi Klivlando „Cavaliers“ gretose kanadietis laimės neatrado. 185 cm ūgio krepšininkas gavo itin nedaug progų per rungtynes parodyti savo sugebėjimus ir pelnydavo vos po 1,7 taško ir atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Primename, kad naujus žaidėjus Eurolygoje klubai gali registruoti iki vasario 23 dienos.

CSKA komanda gynėjų pozicijoje turi Iffe Lundbergą, Marių Grigonį, Aleksejų Švedą, Ivaną Uchovą, Danielį Hackettą, Aleksandrą Chomenką ir neseniai ekipos gretas papildžiusį Alleriką Freemaną.

Šiuo metu Eurolygos turnyro lentelėje CSKA (14/9) užima penktąją vietą tarp 18 ekipų. VTB Vieningoje lygoje Maskvos komanda (13/9) yra smuktelėjusi į ketvirtąją poziciją tarp 12 komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)