„Real“ sekmadienį ACB lygoje pralaimėjo jau trečią kartą iš eilės. Šį kartą Pablo Laso auklėtiniai 93:98 dramatiškai suklupo prieš „Valencia“ krepšininkus. Praėjusiuose turuose prieš Andoros „Morabanc“ ir „Barceloną“ kritusi sostinės ekipa iki tol buvo nepralaimėjusi beveik tris mėnesius iš eilės.

Dabar „Real“ jau yra patyrę keturis pralaimėjimus ir pagal juos „aplenkė“ tris nesėkmes turinčią „Barceloną“. Dėl didesnio sužaistų rungtynių skaičiaus Madrido komanda vis dar yra priekyje, tačiau ji yra laimėjusi 80 proc. savo mačų, kuomet „Barcelona“ – 82 proc.

Š. Jasikevičius po sekmadienį 83:67 laimėtų rungtynių teigė, kad komandos žaidimas jo nedžiugino, tačiau dabar svarbiausia yra pergalės.

„Tai buvo sunkiai iškovota pergalė. Pradėjome sunkiai, bet vėliau įėjome į ritmą. Mes pataikėme svarbius tritaškius, bet gynėmės prastai. Nors kai kuriose rungtynėse žaidžiame gerai, kitose pasirodome tikrai ne taip gerai, kaip šiandien. Vis dėlto šiame sezono etape svarbiausia yra laimėti“, – kalbėjo treneris iš Lietuvos.

Š. Jasikevičius pripažino, kad susikaupusios pastangos galėjo iškrėsti pokštą jo žaidėjams, tačiau teigė, kad šis veiksnys „negali būti pasiteisinimas“ ir pripažino, kad „paskutinė treniruotė nebuvo labai gera, o jūs žaidžiate taip, kaip treniruojatės“.

„Barcelonos“ strategas džiaugiasi, kad Katalonijos komandos pergalių serija dabar siekia šešis laimėjimus paeiliui, tačiau nerimą jam kelia treniruotės, kuriose šiuo metu trūksta dviejų svarbių žaidėjų, negalinčių žaisti dėl sveikatos problemų – Pierre'o Oriolos ir Alexo Abrineso.

„Paskutinė treniruotė iki šio mačo nebuvo gerai, o žaidi taip, kaip treniruojiesi. Tikimės, kad Alexas jau dalyvaus antradienio treniruotėje, o Pierre'as prisijungs prie komandos savaitės pabaigoje“, – sakė Š. Jasikevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)