Su sostinės klubu išsiskiriantis puolėjas dėkojo jį palaikiusiems „Ryto“ sirgaliams.

„Kalbant nuoširdžiai, negalėjau būti laimingesnis sugrįžęs į Vilnių. Stengiausi džiaugtis kiekviena akimirka čia. Gyvenimas yra labai nenuspėjamas, bet aš tik dar kartą įsitikinau, jog „Rytą“ supanti bendruomenė yra atvira, stipri ir nepakartojama.

Noriu pasakyti didelį ačiū visiems, mane ir šią komandą karštai palaikiusiems, žmonėms. „Rytas“ visada užims didelę dalį mano širdyje“, – atsisveikindamas sakė M. Ndouras.

„Tikrai dėkojame už Maurice’o atsidavimą ir kovojimą už Vilniaus klubo vardą, tačiau dabar turime išsiskirti. Mes nesudarėme jokių kliūčių krepšininkui siekti tolimesnių savo karjeros tikslų ir linkime kuo didžiausios sėkmės“, – žaidėjui linkėjo „Ryto“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

FIBA Čempionų lygoje M. Ndouras per 4-erias rungtynes fiksavo 12,8 taško, 5 atkovotų kamuolių, 1,3 blokuoto metimo ir 14 naudingumo balų statistiką.

„Betsafe–LKL“ čempionate aukštaūgis per beveik 18 minučių pelnydavo po 11,4 taško, atkovodavo 3,1 kamuolio ir rinkdavo 11,1 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)