Taip pasvališkiai nutraukė šešių pralaimėjimų seriją „Betsafe-LKL“ ir iškovojo pirmą namų pergalę.

Mačas startavo apylygiai ir puolimo apsukas padidinę „Šiauliai-7bet“ į pirmo kėlinio pabaigą atitrūko labiau – 24:18. Spurtu „Pieno žvaigždės“ lygino rezultatą (30:30), legionieriai ėmė pataikyti ir pranašumas augo – 39:32. Antano Sireikos paprašyta minutės pertraukėlė rezultato nedavė – dabar jau šeimininkai ėmė kontrolę į savo rankas, skirtumas tik didėjo ir tapo dviženklis – 50:37.

Po didžiosios pertraukos „Šiauliai-7bet“ grįžo ant parketo su didesne energija (54:57), tiesa, ji sparčiai seko. „Pieno žvaigždės“, vedamos Pauliaus Petrilevičiaus ir Randy Culpepperio, tolo (71:57) ir galiausiai turėjo gana solidų pranašumą prieš paskutinį ketvirtį – 77:63.

Iniciatyvą savo rankose turėję pasvališkiai pergalės iš rankų nebepaleido, nors tolimais metimais Ernestas Jonkus, Jonathanas Elmore’as ir Paulius Danusevičius intrigą išlaikė gyvą, o emocijų netrūko iki paskutinės akimirkos.

Beje, iki šiol Pasvalio ekipos rezultatyviausias sezono pasirodymas buvo 97 taškai, šis rekordas buvo pagerintas. „Pieno žvaigždėms“ nedaug trūko ir iki geriausio „Betsafe-LKL“ sezono pasirodymo, nes taškų rekordas (111) priklauso Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ klubui.

Kovą dėl kamuolių šeimininkai laimėjo net 44 prieš 24.

„Pieno žvaigždės“: Randy Culpepperis 24 (4/6 trit.), Markellis Johnsonas 17 (5 rez. perd.), Paulius Petrilevičius ir Simas Jarumbauskas – po 16, Arnas Beručka 12, Žygimantas Skučas 11.

„Šiauliai-7bet“: Isaiah Armwoodas 17, Jonathanas Elmore’as 15, Paulius Danusevičius 14 (5 atk. kam.), Donatas Sabeckis (6 rez. perd.) ir Nemanja Bezbradica – po 10.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)