Ją kūrė skulptorius Danas Medina. Skuptūroje pavaizduotas K. Bryantas su „Lakers“ apranga bei jo dukra Gianna, kuri taip pat vilki krepšinio aprangą ir laiko krepšinio kamuolį. Jie abu skultūroje žiūri vienas į kitą ir plačiai šypsosi.

Skulptorius teigė, jog virš 70 kg sverianti bronzinė skulptūra Kalabaso kalvos viršūnėje stovės laikinai.

Ant jos iškalti Bryantų ir dar 7-ių žuvusių aukų vardai – Johnas Altobelli, jo žmona Keri ir dukra Alyssa, Christina Mauser, Sarah Chester ir jos dukra Payton bei sraigtasparnio pilotas Ara Zobayanas.

Sraigtasparnis, kuriuo skrido 8-i keleiviai, buvo pakeliui į mergaičių krepšinio turnyrą, kuriame turėjo žaisti 13-metė Gianna.

Jis sudužo 2020 metų sausio 26 dieną, kalvose į Vakarus nuo Los Andželo vyraujant ūkanotam orui. Federaliniai saugumo pareigūnai įžvelgia piloto klaidą, kuri ir lėmė tragiškai pasibaigusį incidentą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)