Vilniečiams tai yra proga parodyti, kad lapkritį Kaune pasiekta pergalė nebuvo atsitiktinumas, o tuo metu „Žalgirio“ ekipa dega noru atsirevanšuoti.

Artėjant antrajam derbiui, LKL TV komanda pakalbino abiejų komandų trenerius bei žaidėjus.

„Šiuo metu nedemonstruojame gero žaidimo, tačiau jaučiame atsakomybę ir darysime viską, kad rezultatas būtų mūsų naudai. Nesinori pralaimėti antrą kartą“, – sakė Edgaras Ulanovas.

Kauniečių strategas po pralaimėjimo Kaune sakė, jog tada pasikeitė žaidėjų požiūris į darbą ir nors šiuo metu kauniečiai nedemonstruoja aukščiausios kokybės krepšinio, Jure Zdovcas nori įdoryti, jog jo komanda yra geriausia.

„Praėjusį kartą mes buvom pažeminti savo žiūrovų akivaizdoje, negaliu to pamiršti, manau, tą puikiai atsimena ir žaidėjai. Šiuo metu „Rytas“ demonstruoja gerą krepšinį, pasitiki savimi, laimi dideliais skirtumais. Mes turime sustabdyti jų užtikrintumą. Smagu, kad derbis sugrįžta, tikiuosi, kad šį kartą mes parodysime, kuri komanda Lietuvoje yra geriausia“, – sakė Jure Zdovcas.

Tuo metu „Ryto“ strategas džiaugėsi, jog pirmajame derbyje jo auklėtiniai laikėsi žaidybinio plano ir demonstravo pasitikėjimą.

„Buvo geras nusiteikimas, laikėmės savo plano ir buvome užtikrinti. Dabar žaisime namuose ir be abejonės iš savo sirgalių tikimės daug energijos. Tai ypatingos rungtynės, papildomos motyvacijos čia nereikia. Žaidėjai jau savaitę iki rungtynių būna susitelkę, treniruotės būna kitokio lygio, visi užuodžia parako kvapą“, – sakė Giedrius Žibėnas.

Nepaisant pergalingos sostinės ekipos atkarpos, „Ryto“ kapitonas savo ekipos favoritais nelaiko.

„Mes norime išlaikyti savo ritmą, jaučiame, jog po truputį klylame į viršų. Sekmadienį bus gera galimybė pamatyti, kokiame lygyje šiuo metu esame. Nepaisant šiuo metu varžovų demonstruojamo žaidimo, favoritas yra „Žalgiris“, – sakė Arnas Butkevičius.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)